top of page

Group

Public·36 members
Arseny Sergeev
Arseny Sergeev

Corina Maria - A Trecut Neica Mult Timp _HOT_

După cum a dezvăluit PlaySport.ro în exclusivitate, în urmă cu puțin timp, Laurențiu Reghecampf își dorește să divorțeze cât mai repede de Anamaria Prodan și fără prea mult tam-tam. Antrenorul CSU Craiova intenționează să se căsătorească cu iubita sa, Corina Caciuc, înainte ca cel de-al treilea băiat al său să vină pe lume. Cu alte cuvinte, el vrea să-i ofere copilului său un mediu echilibrat și lipsit de tensiuni sau situații incerte.

Corina Maria - A trecut neica mult timp

Însă, Anamaria Prodan nu are liniște de când soțul ei a anunțat public faptul că își dorește să-și întemeieze o altă familie. Impresara a profitat de orice ocazie, orice declarație, orice dezvăluire pentru a lansa încă un atac. Mai mult, după depunerea actelor de divorț s-a lăsat și cu plângeri penale.

In 30% din cazuri am scapat cu avertisment sau amenda minima, dovedind ca regret fapta si vorbind cat mai corect si politicos, afara a ma victimiza prea mult (putin ajuta ? ). Iar cand am luat amenda, am semnat sau am refuzat sa semnez, dar niciodata nu mi s-a cerut sa semnez de 2 ori. Dar am petrecut 20-30 de minute oprit. Odata chiar am facut o ggluma cu politistul, ma prinsee cu radaru cu 69 sau 71 in oradea pe centura, si l-am intrebat daca isi da seama ca ma grabeam, si daca mai sta mult la scris, va trebui sa depasesc iar viteza ca sa recuperez. ma rog, nu a gustat gluma, si am ramas cu amenda :D.

Anul trecut tot in mai dar pe 10 de ziua regalitatii, eram fix in aceeasi postura! Aveam Elena, ales in timpul sarcinii si mai trebuia un nume! S-a nascut fetita, nu ne-a spus ce nume vrea, nici nu ne-a raspuns pe cate nume o strigam( poate ca am zapacit-o) Certificatul constatator ne presa si l-am amanat pana in ziua externarii chiar cu 2 ore inainte cand sotului ii veni deodata: Brianna. Asta a ramas: Brianna Elena. 4 zile si 3 nopti spitalizare cu gandul doar la al doilea nume.

Daca as putea sa ma intorc in trecut, m-as intoarce acum. Probabil mi-as da doua palme,sa ma trezeasca la realitate. Poate as avea mai mult curaj sa lupt pentru ceea ce imi doresc, sa invat sa cred in mine. De-alungul timpului mi-am dat seama cat de important este sa pui fericirea ta pe primul loc . Un moment din viata mea care probabil m-a facut sa imi dau seama de multe lucruri este , cand aveam 14 ani si tatal meu a trebuit sa plece brusc in strainatate . De atunci viata mea s-a schimbat , eu m-am mutat in alta parte cu mama si sora mea , parintii mei hotarand sa divorteze . Daca ma gandesc acum , tot ce as fi vrut sa schimb este atitudinea mea visavi de situatie . As vrea sa investesc mai mult imp in fiecare clipa pe care o am alaturi de familia mea . As vrea ca banii desi avem nevoie de ei sa numai fie un sscop in viata . Regret ca nu am fost apropiata de familia mea si acum tot ce imi doresc e sa dau timpul inapoi si probabil sa pot sa schimb ceva . Nu pot face asta asa ca tot ce fac este sa petrec mult timp cu bunicii.parintii.prieteni .

Cred ca toate sunt menite sa se intample la un moment dat si, indiferent de cum ne planuim noi banii si timpul, tot atunci cand e sa fie vei avea succes. Nu gandeam asa la inceput, dar experienta mi-a demonstrat ca, pe langa idei, trebuie sa ai si rabdare si toate iti vor iesi cum trebuie daca stii sa astepti si sa nu-ti pierzi speranta. Asa ca imi pare rau ca, de-a lungul timpul, nu am investit mai mult in mine si in familia mea, in primul rand in vacante pentru ca este clar ca aceste amintiri iti raman pe viata. Asa ca acum trebuie sa recuperam! ?

Buna Mihai, este pentru prima oara cand iti scriu desi iti urmaresc blogul indeaproape si vreau in primul rand sa te incurajez si sa-ti spun ca am avut cateva vacante foarte reusite datorita blogului tau! Este foarte pragmatic si util, nu te intinzi prea mult la vorba iar locatiile alese sunt interesante si accesibile. Si eu incerc sa ma adun si sa dau drumul unui blog de travel si sper sa avem ocazia sa facem schimb de tips and tricks legate de o destinatie. Cel mai mult mi-ar fi placut sa am bani sa investesc in calatorii in timpul facultatii, pentru energia si timpul liber de care dispuneam atunci. Dar nu-i bai, voi recupera timpul pierdut in anii ce urmeaza! Iti doresc multa bafta cu proiectele viitoare si multa inspiratie!

Dacă m-aş întoarce în trecut pot spune că mi-ar fi plăcut să am posibilitatea de a investi mai mult în studii dar fiindcă situația nu mi-a permis , abandonată fiind de parinpărinți si crescută de bunica, am învățat şi m-am chinuit la propriu pentru a termină i facultate, pentru a-mi face un rost în viață! Aşa am ajuns astăzi să lucrez ca şi polițistă de frontieră, terminând şi o facultate de care sunt mai mult decat mulțumită având avand in vedere circumstanțele vieții!

Sincer, e prima data cand ma gandesc la asta, pentru ca ma caracterizeaza mai degraba privitul inainte. Cred ca mi-as fi dorit sa fi investit mai mult in mine acum 10 ani si sa fi calatorit mai mult. Anul trecut am facut primele doua calatorii din viata mea de una singura si pe cont propriu, la Istanbul si la Roma, iar ceea ce am adus cu mine de acolo a fost mult mai mult decat fotografiile si amintirile. Am adus increderea in mine si in ceilalti, am descoperit pasiunea pentru a cunoaste oameni si civilizatii si am adus vise pentru noi destinatii. Am inceput sa urmaresc bloguri si sa citesc despre alte orase si alte experiente si sa mi le imaginez pe ale mele care vor veni. Imi doresc sa fi descoperit asta acum 10 ani si sa fi investit atunci mai mult timp, energie si bani in calatorii. Citesc cu interes blogul dumneavoastra, si recunosc ca am gasit multe idei interesante pentru excursii viitoare in ceea ce scrieti. Va multumesc!

Salut!!!Intrebarea ta ma facut sa ma gandesc la cel mai frumos moment din viata mea . Prima mea călătorie a fost la Paris unde prietenul meu mi-a facut cererea in căsătorie a fost frumos si minunat . Dar timpul trece si se schimba multe , avand niste dificultăți chiar as dori sa revenim pentru un moment pentru a simți acela moment din nou pentru a vedea si a reaminti acel moment frumos , cu zambetul pe buze. Cine stie poate se va schimba lucrurile noastre in spre bine .

In timpul facultatii existau atatea oportunitati de plecare si simt ca puteam profita mai mult de proiectele ce implicau schimbul de experinta. Nu stiam la momentul respectiv cum te schimba o astfel de experienta ca om, cum iti modeleaza personalitatea si iti deschide mintea. Intr-un final am reusit sa plec pentru 3 luni in Sardinia. La intoarcere m-am angajat si mi se parea nepotrivit sa renunt la job ca sa plec n luni cu bursa, avand mare nevoie de bani. Desi visam la asta, dupa ce reusisem sa vad vreo 6 orase din Italia cu rucsacul in spate. Acum sfatuiesc practicanti care vin in firma sa plece daca au ocazia fara sa se uite inapoi. Angajatori sunt si vor continua sa fie, plus ca sunt oameni care apreciaza asta la viitorii angajati.

Un singur regret am..acum cativa ani (pe cand traia tatal meu) mi-as fi dorit sa imi fi permis sa le fi putut oferi parintilor mei un sejur in Grecia,dar din pacate nu am avut un loc de munca care sa imi fi permis acest lucru.. Dar chiar daca acum tatal meu mi-am promis ca macar mamei sa ii fac o surpriza cu o asa vacanta..mult noroc si la cat mai multe noi locuri de explorat iti doresc Mihai Jurca..si felicitari ca impartasesti cu noi toate momentele petrecute in diverse locuri din lume

In povestea cu dorinta de a demonstra ce pot, cu seful care respinge sau schimba propunerile mele, care imi destructureaza proiectele, desi, lucrand intr-o multinationala ai zice ca nu mai exista asa ceva, in aceasta poveste ma regasesc si eu, si imi doresc sa nu fi renuntat, cu alte cuvinte, sa fi investit mai multa energie si timp, pentru ca bani nu aveam, la activitatea mea in invatamant, in lucrul cu copiii. Din pacate, acum, cu rate pe viata, un copil mic de crescut si alte responsabilitati nu imi permit sa ma intorc la acest vis. Dar, gasesc un refugiu in calatorii, carti, goblen si, bineinteles, activitatile cu fetita mea. Multumesc pentru ponturi si felul in care prezinti destinatiile alea minunate!

Ce-i drept, in perioada liceului ar fi trebui sa ma bucur mai mult de timpul petrecut pe bancile scolii, iar in loc sa savurez fiecare etapa de scolarizare, nu faceam nimic altceva, decat sa grabesc timpul. Tin minte si pana astazi urmatoarele cuvinte pe care le rosteam: De abia astept sa termin liceul, sa scap de colegi si de profesori, sa nu mai primesc teme. Mai tarziu am constientizat ca acele momente au fost unice, si ar fi trebuit sa nu le mai grabesc atat de tare. Un timp cu care nu ma mai intalnesc, dar care imi va ramane mereu imortalizat in gand si in suflet prin unicitatea lui si prin prieteniile pe care le-am legat si inca continua cu brio. Am invatat de aici ca timpul este pretios, si nu merita irosit, doar pretuit la adevarata lui valoare.

Daca ar fi sa dau timpul inapoi, as investi mai mult in sport si activitati/aventuri ce au legatura cu antrenarea corpului si a spiritului in sensul acesta. In ultimele mele calatorii am descoperit gustul minunat al aventurii , mult mai frumos si emotionant decat statul la soare sau alte placeri sedentare. E mult mai greu la 30 de ani sa inveti sa iti tii echilibrul si sa iti antrenezi muschii pentru schiuri sau placa, iti faci mai greu curaj pentru un zbor cu parapanta, canioning sau caveing, nu te mai tin la fel picioarele cand vrei sa bati o tara precum Islanda in lung si-n lat, prin vant, ploaie sau ninsoare pentru a te bucura de minunatiile naturii. Dar nu-i nimic..ce a mai ramas din energia de atunci..o investesc acum..pentru ca simt lucrurile altfel, apreciez altfel tot ce este in jurul meu si pentru ca acum am realizat ca fericirea vine din aceste ave turi mai mici sau mai mari la care te indeamna natura!

Inca de cand am inceput sa muncesc mi am dorit sa fiu independenta, sa muncesc si sa nu cer/dau socoteala decat mie insumi. Mi au trecut tot felul de idei, sa incep diverse mici afaceri dar ma descurajam vazand ca x, y, nu reusesc si ramaneam la jobul ales de mine. In 2005 dupa ce am iesit prima oara din tara, reintoarsa imi doream sa am bani indeajuns sa fi cumparat o masina si de aici as fi inceput sa cumpar.una alta de la moldoveni, granita e la jumatate de.ora de galati si mai apoi sa le vand printre cunoscuti si cumva sa imi fidelizez ceva clienti si treceamla un nivel mai inalt. Nu am reusit, visul s a amanat(anulat), de carnet abia am reusit sa dau in 2013 dupacare amplecat in uk, deci nu am sofat si nici bani nu am strans si m am intors in Ro. Suntem in 2017, inca nu e tarziu totusi ptr alte vise, le costruiesc incet incet. Si eu am un blog mic mic, daca e sa ai timp si dorinta, mi ar place sa invat din ceea ce tu stii deja, chestii tehnice legate de blog, wordpress. Teoretic nu e niciodata prea tarziu sa visam. 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page